ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να μην έχει ανοιχτεί ή παραβιαστεί καμμιά συσκευασία και να μην έχει αλλοιωθεί με κανέναν τρόπο.

Δεν θα πρέπει το προιόν να έχει φορεθεί ή πλυθεί και να είναι στην αρχική κατάσταση του κατασκευαστή.
Επιπλέον τα προιόντα που προσωποποιούνται , δεν μπορούν να επιστραφούν .

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν σχετικής αίτησης υπαναχώρησης του πελάτη μέσω email ή fax.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο πελάτης πρέπει να φροντίσει για την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων . Δεδομένου ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα παραληφθούν σε άριστη κατάσταση όπως προβλέπεται, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 30 ημερών. Τα έξοδα αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

Επιστροφή σε περίπτωση ατελειών ή λάθους.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία ή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής ή σε περίπτωση έλλειψης θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Δεν ευθυνόμαστε για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ή από χρήση διαφορετική από την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή ή από τυχαία γεγονότα όπως πτώση αντικειμένων κλπ.

Για αιτήσεις επιστροφών πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας. Επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]

0
Your Cart